Het wordt gezellig in Liempde, bij DFN 2010

Speelschema bands ->Speelschema DFN 2010 (pdf)

Het ziet ernaar uit dat het DFN Festivalweekend, op vrijdag en zaterdag 2 en 3 juli a.s. zeer gezellig wordt in 2010, met fantastische hollandse act’s, en bands, van Cajun tot Rock en echte Brabantse popmuziek tot cabaret van Karin Bruers. De BZB, Allez Soldaat, WC Experience en de beste Rowwen Hèze tribute band van Nederland, Bestel mè, maken er samen met nog meer dan 15 bands een heel groot feest van. Daarnaast is het monumentale landgoed, de meest ideale locatie voor een tof festivalweekend, met 2 grote festivaltenten en een openluchtpodium, een heel weekend lang.

Op Zondag is er de American Cars meeting, wat belooft, dat vele geweldige amerikaanse auto’s naar Liempde komen deze dag, deze dag is het GRATIS ENTREE. Zondag 4 juli dus, daar moet je bijzijn.

TICKETS.

Klik hier voor de online tickets –>http://www.easyticket.nl/?e=3406 of kies voor de combi-ticket vrijdag en zaterdag incl. verblijf op de camping -> http://www.easyticket.nl/?e=3479 Daarnaast zijn er ook tickets via Paylogic, ->https://v1.paylogic.nl/frontoffice/?command=moduleList&merchantID=613 deze zijn tevens in de verkoop en op te halen bij 400 primera winkels in Nederland.

Tevens zijn tickets te koop voor het festival via de website van SBS 6 en Net 5 en komt er volgende week, vanaf maandag 21 juni, 7 dagen lang, om de dag een heuse TV-spot bij Omroep Brabant TV (www.omroepbrabant.nl en een radio-spot bij radio Hollandio. (www.hollandio.nl)

Advertentie