Het nieuwste festival van Nederland!

dfn-logo1Het Dialectpop Festival Nederland komt eraan. (1e editie)

Voorverkoopadressen:

Easyticket, www.easyticket.nl

VVV Goes.

De Stenge Heinkenszand.

Heartbrake Cafe Goes.

Kasteel Batavia Westkapelle.

Op Zaterdag 27 december as. zal in de Provincie Zeeland, voor het eerst in zijn bestaan een splinternieuw landelijk festival gaan plaatsvinden. Het festival gaat plaatsvinden in het centrum van het Zuid-bevelandse dorp Heinkenszand, in een festivaltent achter de Rabobank en in Congrescentrum “De Stenge”.

Als 1 van de hoofdacts zal Syb van der Ploeg met volledige band een spetterend optreden verzorgen vanaf 16:00 uur. Syb is ook een voorvechter van het dialect en de streektalen, hij had in zijn eigen taal, grote hits, samen met De Kast die hij ook zal spelen in Heinkenszand.

In 1 grote mega-tent met een groot podium en een top-indoor-locatie, (4 zalen met poppodia), zullen over de hele dag veel van de beste dialectpopbands van Nederland gaan spelen.

Op 3e kerstdag zal uit vele hele goeie dialectpopbands vanuit geheel Nederland, de beste dialectpopact/band van 2008 worden gekozen. Bijna vanuit ieder provincie is er een deelnemende band en/of artiest aanwezig.

Op 2 september as. zijn de voorselecties door de vakjury afgerond. Daarna is het programma aan de landelijke pers en bands bekend gemaakt.

Tevens zijn wij op ook op zoek naar nieuw JONG talent op gebied van de dialectpopmuziek.

Kijk ook op www.dialecttop40.nl en stem op jou meest favoriete liedje en dialectband.

De organisatie verwacht heel wat respons en is nu al benieuwd wie er eventueel de opvolgers landelijk worden van SKIK, Rowwen Heze en/of Normaal. 

Wil je meedoen op het aankomende festival of de festivals van de komende jaren geef je dan op via dialectpop@zeelandnet.nl en/of info@dialectpopnederland.nl

Website De Stenge:

www.destenge.nl

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s